30 de ani de învățământ superior la Târgoviște

Le adresez tuturor colegilor profesori, cercetători, personal nedidactic și auxiliar, studenți, masteranzi, doctoranzi și postdoctoranzi, partenerilor și profesorilor asociați, absolvenților și foștilor noștri magiștri ‘Vivat, crescat, floreat!’ la împlinirea a 30 de ani de la înființarea universității noastre. Contribuțiile fiecăruia dintre noi sunt esențiale și fiecare își pune amprenta asupra calității, spiritului, libertății și eficienței instituției noastre de învățământ superior. S-au realizat foarte multe, dar ne bucurăm să știm că sunt încă multe de făcut și de șlefuit, pentru ca în continuare tot ceea ce am visat și am dorit fiecare dintre noi să regăsească în cotidianul nostru universitar.
Suntem pe drumul cel bun, suntem conștienți de realități și oportunități, de riscuri și dificultăți, suntem dinamici și capabili să parcurgem această dezvoltare și consolidare împreună, nu atât pentru a ne lăuda cu „realizările mărețe”, cât pentru a le simți concret și intrinsec în amfiteatrele, laboratoarele, căminele, facilitățile educaționale, de cercetare, sportive și de loisir, în posibilitățile de dezvoltare pe care le punem la dispoziție în fagurele instituției noastre.
Vă mulțumim și continuăm împreună, cu libertate, dialog și responsabilitate!Cite this blog post
Silviu Miloiu (2022, June 1). 30 de ani de învățământ superior la Târgoviște. Silviu Miloiu. Retrieved June 17, 2024, from https://doi.org/10.58079/u6kr

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Search OpenEdition Search

You will be redirected to OpenEdition Search