România și Suedia în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial

Universitatea „Valahia” din Târgoviște, prin intermediul Centrului de Cercetare a Istoriei Relațiilor Internaționale și Patrimoniului Cultural „Grigore Gafencu”, în parteneriat cu Editura Eikon, Școala Doctorală de Științe Economice și Umaniste și Asociația Română pentru Studii Baltice și Nordice, vă invită cu căldură la un eveniment cu totul special – lansarea cărții “România și Suedia în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial”. Această lucrare, redactată cu pasiune și profesionalism de către Dr. Andreea Dahlquist, a fost susținută cu succes ca lucrare de doctorat în cadrul instituției noastre academice, fiind onorată cu calificativul Summa cum laude.

Evenimentul va avea loc la data de 3 noiembrie 2023, începând cu ora 16, în Sala Oxford a Universității „Valahia” din Târgoviște.

Vor fi prezenți și vor realiza o analiză a lucrării nou apărute:

Prof. univ. dr. Silviu Miloiu, Universitatea „Valahia” din Târgoviște, conducătorul de doctorat al lucrării.

Dr. Bogdan-Alexandru Schipor, Institutul de Istorie „A.D. Xenopol” al Academiei Române, filiala Iași, membru al comisiei de îndrumare.

Moderatorul evenimentului va fi Valentin Ajder, director al Editurii Eikon, editorul cărții.

Vă așteptăm cu multă deschidere să participați la această prezentare de carte deosebită, care aduce în prim-plan cercetări și analize fundamentale asupra relațiilor dintre România și Suedia în perioada complexă a celui de-Al Doilea Război Mondial.Cite this blog post
Silviu Miloiu (2023, October 27). România și Suedia în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial. Silviu Miloiu. Retrieved June 17, 2024, from https://doi.org/10.58079/u6l9

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Search OpenEdition Search

You will be redirected to OpenEdition Search